Snel, slim en krachtig

Het beheer van domeinnamen was nog nooit zo snel en eenvoudig als met ons control panel. Ons unieke control panel is geoptimaliseerd voor snelheid en bulk managament

Ons control Panel voldoet aan de wensen van de veeleisende ICT specialist. Het biedt unieke mogelijkheden om grote hoeveelheden domeinen snel en simpel te beheren.

De interface is razendsnel waarmee wachten op het laden van pagina’s tot het verleden behoort.

Volledig responsive

Het Control Panel is volledig responsive. Je beheert dus gemakkelijk al onze diensten vanaf je desktop, smartphone of tablet. Domeinbeheer doe je bij MijnDomeinReseller dus real-time en waar en wanneer het jou uitkomt.

De ultieme bulkmanagement tool

Met de unieke bulkfuncties heb je als ICT professional maximale grip op grote aantallen domeinen. Alle instellingen zijn daarbij op intuïtieve wijze te wijzigen voor uw gehele of grote delen van je domeinportefeuille.

Bulk management is beschikbaar voor de volgende acties: registratie, verhuizing, whois, wijzigen nameservers, wijzigen houder, wijzigen contacten, opzeggen, lock instellen, authkey opvragen en verlengen.

Extra features

Doe nog meer via het control panel en koppel je domeinnamen direct aan Sedo, maak subgebruikers aan of verhoog de beveiliging via two-factor authentication.

Constant in ontwikkeling

Ons control panel is net als de wereld van domeinnamen is constant in beweging. Wij werken voortdurend aan het uitbreiden van het control panel,
implenteren van nieuwe technieken en het ontwikkelen van nieuwe diensten.

Onze resellers denken mee en voorzien ons van waardevolle feedback, samen met onze resellers bouwen wij dan ook aan hét platform voor domeinnamen.

Met onze maatwerk oplossingen overtreffen we alle grote Nederlandse aanbieders. Nieuwsgierig wat u als reseller of eigenaar van grote aantallen domeinnamen kunt besparen?