SpamExperts

Ontdek onze spamservice via de geavanceerde filters van SpamExperts. Met deze filterservice loopt uw e-mail verkeer via filters waar het van spam gezuiverd wordt.

Per domein kunt u een onbeperkt aantal e-mailadressen laten filteren. Lever uw klanten vanaf nu eersteklas e-mailbeveiliging en creëer nieuwe inkomstenstromen!

De spamservice kan geactiveerd worden voor zowel domeinnamen die u bij MijnDomeinReseller heeft geregistreerd als voor domeinnamen die u elders heeft geregistreerd.

Tarieven

De tarieven uit de onderstaande lijst zijn exclusief BTW.

Inkomend spamfilter

10 Domeinen€ 12,00 per maandBestellen
25 Domeinen€ 27,50 per maandBestellen
50 Domeinen€ 49,50 per maandBestellen

Uitgaand spamfilter

10 domein€ 12,00 per maandBestellen
25 domein€ 27,50 per maandBestellen
50 domein€ 49,50 per maandBestellen

Voordelen spamfilter

Gebruik SpamExperts voor al uw klanten en bespaar op kosten en middelen. SpamExperts is het meest geavanceerde systeem op de markt dat meteen na aansluiting werkt en super intuïtief in het gebruik is. De gebruiksvriendelijke GUI heeft 3 niveaus (reseller, domein, e-mailadres niveau) en ondersteunt multibranding.

Automatisch e-mailbeveiliging verschaffen, activeren en beschikbaar stellen aan uw eindgebruikers. SpamExperts stelt plug-ins beschikbaar aan webhosts om e-mailbeveiliging volledig te automatiseren en te integreren met hun webhosting omgeving via standaard addons voor alle grote hosting controlepanelen, of via een maatwerk-integratie met een uitgebreide en goed gedocumenteerde API. Lees verder over hoe u uw onderneming kunt automatiseren.

Bij uw webhost-gecentreerd productenaanbod bieden wij een maatwerk businessmodel. U betaalt voor het aantal gedekte domeinen. Altijd een onbeperkt aantal gebruikers, inboxen, e-mailadressen en gratis aliasdomeinen. Bovendien wordt dit gedaan tegen zeer voordelige tarieven waardoor wij u een laagste-prijsgarantie kunnen bieden.

 • Voorkom zware boetes

  Volgens recent onderzoek namen klachten over spam en andere ongevraagde elektronische marketing afgelopen jaar toe met maar liefst 43%. Landelijke wetgevende en controlerende instanties mogen organisaties zware boetes opleggen voor het versturen van ongevraagde e-mail. Volgens SpamExperts is het veel pragmatischer om te investeren in een bewezen effectieve Outgoing Filtering oplossing in plaats van het risico te lopen op een aanzienlijke straf.

 • Beveilig uw merknaam

  Het beschermen van de reputatie van uw merk en IT-systemen is cruciaal, maar net zo belangrijk is de reputatie van uw systeem in de buitenwereld. SpamExperts zorgt ervoor dat u onderdeel bent van de e-mail beveiligingsoplossing in plaats van het probleem, door integriteit en positieve klantreputatie te verzekeren.

 • Verbeter beheerbaarheid misbruik

  Blacklisting leidt tot behoorlijke kosten en tijd om er weer van af te komen. Het is ook een heel gedoe om de misbruikende accounts in uw netwerk op te sporen en te herstellen. Met de SpamExperts Outgoing Filtering dienst, kunt u heldere en korte ARF rapporten krijgen die duidelijk maken welke gebruikers/accounts uw aandacht nodig hebben en automatisch misbruikende accounts afsluiten. Preventie is veruit te verkiezen boven blacklist herstel.

 • Voorkom dat u wordt geblacklist

  Geen e-mail kunnen versturen, tijd kwijt zijn met gebruiker/klant gerelateerde ondersteuning, en moeite doen om van blacklists af te komen zijn allemaal zeer tijdvretende en kostbare activiteiten waar u zich niet mee bezig zou moeten houden. Met SpamExperts Outgoing Filtering, hoeft u zich niet langer zorgen te maken over de reputatie van uw IP adressen.